Salgsbetingelser

Betalingsvilkår

Priser er oppgitt i NOK inkludert 25% merverdiavgift.

Blomsterbutikken Vestnes AS er ansvarlig for alle korttransaksjoner gjort gjennom www.strikkerietvestnes.no.

Personer under 18 år må ha tillatelse av forelder/foresatt til å handle hos www.strikkerietvestnes.no.

Du får 2 betalingsalternativer når du handler hos oss:

Visa eller Vipps

Beløpet reserveres på ditt kort inntil bestillingen er sendt fra oss.

Levering

Når du handler hos oss får du tilsendt bestillingen din med Posten/Bring, fast frakt på kr 69,- og fri frakt på bestillinger over kr 999,-. Pakken leveres med sporingsnummer til din postkasse eller ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Du mottar SMS og/eller mail når pakken har ankommet.

Vi sender varer alle hverdager, og pakken vil normalt være fremme hos deg i løpet av 1-4 virkedager etter nærmeste sendedag. Om pakken ikke er mottatt innen 14 dager, er du selv ansvarlig for å ta kontakt med oss. Etter 30 dager ansees bestillingen som mottatt.

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss uten betalt porto, vil du belastes med et gebyr på 250 kr.

Du er selv ansvarlig for å kontrollere at riktig e-postadresse og/eller telefonnummer er oppgitt. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, og det er derfor lurt å sjekke søppelposten dersom du ikke har mottatt e-post når du skulle.

Vi kan dessverre ikke tilby levering av pakker utenfor Norges fastland.

Reklamasjonsrett

Dersom varen har mangler eller feil, har du 2 års reklamasjonsrett fra du mottok varen. Det forutsetter at du gir beskjed i rimelig tid, og at varen ikke er unormalt mye brukt, brukt feil eller vasket feil.

Ved reklamasjon, send mail til post@strikkerietvestnes.no.

Angrerett

I tråd med forbrukerkjøpsloven har du full angrerett i 14 dager etter at bestillingen er mottatt. Varen må være ubrukt, alle merkelapper skal være på, og varen sendes tilbake i original emballasje.

Angreretten gjelder også på salgsvarer.

Kunden må selv dekke porto hvis varen skal returneres. Du er ansvarlig for pakkens innhold, og at den kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Ved å sende pakken med sporing er du forsikret dersom noe skulle skje.

Du vil motta en bekreftelse på mail når varen er tilbake hos oss, og pengene vil tilbakebetales innen 14 dager.

Dersom du ønsker å bytte en vare, ta kontakt med oss på mail: post@strikkerietvestnes.no. Returfrakten dekkes av kjøper.

Vi tar følgende forbehold

Skrivefeil

Farger kan avvike fra virkeligheten

Fordi varelageret er det samme som butikklageret, tar vi forbehold om at varen kan være utsolgt –  i slike tilfeller vil ordre annulleres og reservert beløp vil løses opp.

Alle størrelsesanbefalinger som oppgis er veiledende, og vil derfor ikke passe alle. Vi kan ikke holdes ansvarlig dersom et produkt ikke passer. Dersom du er usikker på en størrelse, kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

All kundedata oppbevares etter norsk lov, og vil ikke selges/deles

Firmaopplysninger

  • Blomsterbutikken Vestnes AS

  • Org.nr: 915 719 066

  • Adresse: Kaigata 19, 6390 Vestnes

  • Telefon: 48866734

  • E-post: post@strikkerietvestnes.no